Vihreä kahvi edistää terveyttä

Bikinit on ehtineet kesän kuluessa puristua pieniksi, sekä töihin ja ruodulliseen rytmiin on palattava. Vihreä kahvi tuntuu kovin markkinoidulta tuotteelta, mikä puolesta puhuminen onkin helppoa, että tieteellisiä tutkimuksia käytännössä ei oo. Kirsi listasi tyypillisen humpuukituotteen piirteet, sekä huomasimme, jotta kahvipapu-kapselit solahtavat kriteereihin verrattain hyvin. Käy ilmi, niin että kahvilla – ja nyt puhutaan vihreästä kahvista – on vielä yksi hyvä puoli: tämä tuntuu elimistöön, ja etenkin tämän aineenvaihduntaan, erinomaisen reippaan.

Lingzhiä pidetään perinteisesti uutteena, minkä voi jelppii verensokeriarvojen ja kolesterolin hallinnassa, sekä vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää. Päinvastoin. Tsekkaa: http://alpha.zetaphirho.com/members/irja … 4955/ Se ei sittenkään meinaa, jotta saattaisi syödä mitä vaan sekä laihtuisi. Näin lyhyellä määrällä testaajia, tutkimuksen tuloksista ei pystytä nimenomaan sanoa mitään.

39,90 euroa maksaneessa purkissa on 150 kapselia, sekä annostus onkin aikuisille 1-2 kapselia, 2 kertaa vuorokaudessa. Näistä vihreistä kahvipavuista saadun uutteen tiedetään vähentävän kehon glykeemistä rasitetta sen estäessä glukoosin imeytymistä suolistosta. Kahvipavut kuivatetaan tän sijaan auringossa. Tuote ei pidä sisällään sokeria, lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Näin kahvipavun ravintosisältö säilyy mahdollisimman ravinnerikkaana.

Comments